dijous, 4 de febrer del 2016

Més de 10.000 baixades en l'Audi Ski Kronos de Baqueira Beret


Des que va començar a funcionar a mitjans de desembre aquesta instal·lació gratuïta que barreja una fàcil competició amb l'alta tecnologia en vídeo i les xarxes socials ha causat furor sumant més de 10.000 baixades.
Bastons al portilló, esquís apuntant a la primera porta i 3, 2, 1, ¡top! Sortida cap a la glòria o el que és el mateix: una divertida baixada de gegant d'uns 200 m. de longitud per un fàcil traçat i un temps i vídeo per comparar i compartir.
Aquesta instal·lació, que compta amb unes 12 portes, està oberta a tots els esquiadors i s'ha muntat al costat de la terrassa del Restaurant 2200 per a més espectacle. Es grava en vídeo de manera automàtica la baixada de cada esquiador que, després de descarregas'el de www.baqueira.es, pot compartir en xarxes socials.
De fet se sumen ja més de 22.000 visionats dels vídeos a la plataforma en línia habilitada a través de l'esmentada web de Baqueira i al llarg dels 45 dies que porta en funcionament han passat per ella uns 220 usuaris de mitjana.
Clubs, grups d'amics o famílies són els usuaris habituals de l'Audi Ski Kronos. Aquesta activitat s'engloba dins del pla d'animacions de l'estació de la Val d'Aran en la qual es busca oferir als esquiadors experiències úniques que puguin compartir a pistes però també fora d'elles a través de la tecnologia.
La tecnologia d'Audi Ski Kronos, pionera als Pirineus i gratuïta per als usuaris, funciona a través del codi de barres del forfet i cada participant pot saber el seu temps, buscar la seva vídeo i fer tantes baixades com vulgui. Ideal per jugar-se la cervesa de l'après ski amb els amics!

AudiSkiCrono.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada